Housecare
ELEKTRICITEIT

ELEKTRICITEIT

Neem contact met ons op voor vragen bij de huishoudelijke elektriciteitswerken. Onze elektriciens kunnen u adviseren voor elke plaatsing, zowel voor elektrische installaties of electrische leidingen, rookmelders of domotica. BIj elke interventie elektriciteitswerken of elektrische keuring, leveren wij een elektrisch certificaat.
GLAZEN MAKERIJ

GLAZEN MAKERIJ

Glazenmaker is een werk dat vooral verworven wordt met ervaring. Is het een gevolg van een ongeval en heb opeens een gebroken raam ? Of nog de plaatsing van dubbel of enkelvoudig glas. Wij verzekeren u dat onze glazenmakers uw glas met de grootste verzorging gaan vervangen.
VERWARMING

VERWARMING

Met ons team van chauffage installateurs staan wij rond om de uur voor u beschikbaar. Moest het voor een depannage zijn of voor een onderhoud van uw ketel. Wij werken samen met de grootste merken en garanderen de werk van onze installateurs. Aarzel niet om ons te bellen om snel aan één van onze erkende Verwarming.
LOODGIETERIJ

LOODGIETERIJ

Bel ons ontstoppingsdienst onmiddelijk voor elke type van verstopping. Onze loodgieters kunnen u voor elk probleem helpen, gaat het om een ontstopping of over een waterlek . Wij zijn ook beschikbaar om u te adviseren voor een badkamer renovatie en uw sanitaire installaties of nog voor rioleringswerkzaamheden en riolering.
ONTSTOPPEN

ONTSTOPPEN

Zin in verandering? Onze sanitair installateurs kunnen u helpen bij de renovatie van uw badkamer. Wij geven u de perfecte advies ! U hebt een nieuw appartement en er mankeert nog een badkamer ? Uw bad neemt te veel ruimte en u wilt deze vervangen met een douchebak? Of hebt u gewoon zin in uw kranen te vervangen of een nieuw wc te installeren ? Aarzel niet ons te contacteren voor een offerte op maat die tergubetaald wordt in geval van aanvarding.
SLOTENMAKER

SLOTENMAKER

Aarzel niet om ons te contacteren voor elke interventie aangaande slotenmakerij. Ons Team van slotenmakers is gespecialiseerd in snelle interventies, zoals openmaken van deuren, vervangen van sloten, deuren, al dan niet beveiligd.
SHUTTERS AND DOORS

SHUTTERS AND DOORS

N'hésitez pas à nous contacter pour toutes demande, urgente ou non, concernant vos volets et portes de garages. Nous aurons toujours un technicien spécialisé prêt à venir dépanner vos volets et vos portes de garages défectueuses.