LOODGIETERIJ

LOODGIETERIJ

Bel ons ontstoppingsdienst onmiddelijk voor elke type van verstopping. Onze loodgieters kunnen u voor elk probleem helpen, gaat het om een ontstopping of over een waterlek . Wij zijn ook beschikbaar om u te adviseren voor een badkamer renovatie en uw sanitaire installaties of nog voor rioleringswerkzaamheden en riolering.
Housecare
Een verstopping is snel gebeurd zonder dat wij het merken en opeens is het WC verstopt of zelf de hele afvoer. Geen paniek ! Loodgieterij heeft geen geheim voor House Care ! We hebben de meest efficiente team van installateurs en gekwalificeerde loodgieters en bieden een prijs / kwaliteit verhouding die je alleen hier kunt vinden. Wij hebben de snelste en beste onstoppingsdienst in Belgïe en verplaasten ons naar uw huis in korte tijd. Bel ons gewoon op 0493 60 80 70 en een loodgieter House Care is al onderweg naar jou!
Als loodgieters bedrijf zijn we ook in staat om alle sanitair installaties te behandelen. Alles wat een plaats in een badkamer heeft, kan door ons gerepareerd, vervangen en nieuw geinstalleerd worden. Onze loodgieters kunnen uw wc plaasten, uw kranen vervangen of nog een douchebak plaatsten. Wij komen zonder probleem voorbij en maken een offerte aan volgens uw wensen.
In loodgieterij, worden reparaties vaak verwaarloosd, dit leidt meestal tot een ramp situatie waar het nodig is snel te handelen. Dankzij de ervaring van onze loodgieters, kunnen we het probleem in korte tijd oplossen en u toekomstige reparaties vermijden. We vinden een definitieve oplossing binnen uw budget. Onze depannage loodgieters kunnen gecontacteerd worden op 0493 60 80 70.
Zin in verandering? Onze sanitair installateurs kunnen u helpen bij de renovatie van uw badkamer. Wij geven u de perfecte advies ! U hebt een nieuw appartement en er mankeert nog een badkamer ? Uw bad neemt te veel ruimte en u wilt deze vervangen met een douchebak? Of hebt u gewoon zin in uw kranen te vervangen of een nieuw wc te installeren ? Aarzel niet ons te contacteren voor een offerte op maat die tergubetaald wordt in geval van aanvarding.
Daardoor dat wij een groote onstoppingsdienst hebben, kunnen wij snel bij u ter plaats zijn en dit voor alle types van ontstoppingen. Wij hebben het nodige materiaal om efficient te kunnen onstoppen, moest dit een WC zijn of een afvoer. Elke afvoer zal behandeld worden (deblokkering en / of behandeling en / of reiniging) met de grootste zorgen door ervaren loddgieters van House Care. Onze loodgieters doen ook altijd hun best om zo weinig mogelijk vuil achter te laten. Bel ons nog vandaag voor elke type van ontstopping!

Momenteel is er een ploeg dicht bij u thuis!
Bel ons onmiddellijk op voor een extreem snelle interventie

0485 45 88 81

Van Housecare

This product includes GeoLite data created by MaxMind, available from http://www.maxmind.com


Getuigenissen van onze klanten.

Kregen onze thermostaat niet geregeld maar Maxime van HouseCare heeft die compleet ingesteld voor ons en nam uitgebreid de tijd om het ons uit te leggen hoe en wat. Bedankt Maxime!!!
Michael, Brussels

Wij hadden last van een lekkende radiator, snelle service en geen super dure reparaties
Fitch Family