ELEKTRICITEIT

ELEKTRICITEIT

Neem contact met ons op voor vragen bij de huishoudelijke elektriciteitswerken. Onze elektriciens kunnen u adviseren voor elke plaatsing, zowel voor elektrische installaties of electrische leidingen, rookmelders of domotica. BIj elke interventie elektriciteitswerken of elektrische keuring, leveren wij een elektrisch certificaat.
Housecare
Met een ploeg van gediplomeerde elektriciens kunnen wij alles voor uw elektriciteit doen ! Of het een industrieel gebouw is,commercieel, professioneel of een woning. Wij werken met de beste productie merken en dit voor elektriciteit installeringen tot elektriciteit leggen. Dankzij de ervaring van onze elektriciens kunt u overtuigt zijn van de kwaliteit van de installatie en wij leveren altijd een certificaat bij een plaatsing.
We kunnen trots zijn de beste elektriciens in België te hebben. Niet alleen werken we samen met de beste merken, maar de kwaliteit van de afwerking van onze installateurs is een meerwaarde die u niet kunt negeren. Uw plaatsing word gedaan met de grootste zorgen. En dit voor elke gewenste plaatsing; switch, meter, aarding, automaten, elektrische leiding of een hele circuit.
Je hebt een stroomstoring ? Is het uw huishoudapparaat die niet meer werkt? Of komt het probleem van de zekeringen of andere? Diepvriezers, met je hele voorraad, die plotseling wordt uitgeschakeld? Onze experts voorkomen de ramp!
Een rookmelder in elke kamer hebben is essentieel, wij bieden hoge kwaliteit detectoren aan die je niet kunt vinden in supermarkten. Onze elektriciens zorgen ook voor de juiste installatie van uw brandalarm. Wij kunnen u interessante packages aanbieden als u wilt dat uw nieuwe alarmen in heel uw huis/gebouw moeten geïnstalleerd worden.
Het installeren van een Parlo/ beeldtelefoon door onze elektriciens is de optimale controle van uw bezoeken. Dit apparaat wordt vaak verkeerd geplaatst en na een tijd worden die onbruikbaar. Is het de display die niet meer werkt ? Of is de overdracht van de stem onduidelijk en u kan de deur gewoon niet meer op afstand openen ? Wij kunnen uw probleem oplossen en als het goedkoper voor u is, zullen wij het systeem vervangen.

Momenteel is er een ploeg dicht bij u thuis!
Bel ons onmiddellijk op voor een extreem snelle interventie

0485 45 88 81

Van Housecare

This product includes GeoLite data created by MaxMind, available from http://www.maxmind.com


Getuigenissen van onze klanten.

Wij hadden last van een lekkende radiator, snelle service en geen super dure reparaties
Fitch Family

Vorige technieker van Bulex kon het probleem niet vinden, en moest 5 keer terugkomen zonder enig resultaat. Julie hebben het probleem direct opgespoord en het slechte stuk vervangen zodat we eindelijk terug verwarming hebben.
Samir, Woluwé